Naše vrijednosti

Angažovanost: dobra za naše zaposlene, dobra za naše poslovanje

Vjerujemo da je angažovanost zaposlenih ključna kako bismo pružili najviši standard i najviše nivoe inovacije. Zato nam je važno sve što rad naših zaposlenih u Roche-u čini vrijednim iskustvom.

Znamo da je našim zaposlenima važno mnogo toga: vaše zdravlje i blagostanje, da imate nadređenog koji svojim ponašanjem potvrđuje Roche vrijednosti i predan je ulozi lidera, kao i podrška u razvoju vaših karijera, alati kojima obavljate svoje poslove i priznanje kada ih dobro obavite pa zbog toga:

  • redovno provodimo globalno ispitivanje mišljenja zaposlenih(engl. Global employee opinion survey – GEOS) da bismo dobili iskrene, anonimne povratne informacije o potrebama i očekivanjima zaposlenih koji nam omogućavaju identifikaciju oblasti u kojima su potrebna poboljšanja

  • anketa nam pomaže da mjerimo angažovanost zaposlenih

  • djelujemo na osnovu rezultata ankete – da bismo izgradili još bolju radnu sredinu za svoje zaposlene.

Tri vrijednosti održavaju našu kulturu i pokreću našu misiju da pomognemo ljudima postići dobro zdravlje i dug život: integritet, hrabrost i strast.

Trudimo se ugraditi te vrijednosti u sve što radimo.

Rad za Roche više je od običnog posla. Nama on znači svakodnevnu obavezu da zadržimo integritet, razmišljamo odvažno i budemo strastveno predani poboljšanju medicine. Te tri vrijednosti u Roche-u direktno utiču na naše postupke kao pojedinaca i kolektivno kao organizacije. I one nisu samo riječi: obavezujuće su za sve ljude koji rade za Roche u više od sto zemalja širom svijeta.

  • Integritet: otvoreni smo, iskreni, etični i originalni.

  • Hrabrost: predani smo i koristimo svo naše znanje i energiju za dobrobit pacijenata.

  • Strast: preduzetni smo i spremni preuzeti rizik.

Vjerujemo da poslovati dobro znači poslovati po standardima etike. Njegujući kulturu otvorenosti, podstičemo sve ljude da unapređuju svoje vještine i prednosti, prepoznaju i suoče se sa svojim slabostima te da stalno teže ostvarivanju ambicioznih ciljeva koje su sebi postavili.

Hoffmann-La Roche Ltd Representative Office Podgorica Cetinjska 11, The Capital Plaza 81000 Podgorica, Montenegro

KontaktU svijetulinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeO namaTerapijska područjaIstorijaPričeKarijereIzjava o zaštiti privatnostiPravna izjava