Pravna izjava

Uslovi korištenja Web portala www.rochecg.com

Služeći se stranicama www.roche.me, ili bilo kojom drugom stranicom, a kojoj je vlasnik ili glavni operater Hoffmann La Roche Ltd – Dio stranog društva Podgorica, pristajete na ove uslove korišćenja. Ukoliko imate rezerve prema ovim uslovima, ili se ne slažete sa ovakvim uslovima korišćenja molimo Vas da ne koristite Web stranice Hoffmann La Roche Ltd – Dio stranog društva Podgorica.

Hoffmann La Roche Ltd – Dio stranog društva Podgorica zadržava pravo izmjene ovih uslova korišćenja djelimično ili u cjelosti, u bilo koje vrijeme uz prethodno obavještenje o tome, ili bez njega. Ukoliko izmijenimo Uslove korišćenja, obavijestićemo Vas o tome postavljanjem linka do izmijenjenih uslova na početnu stranu Web portala. Svako Vaše korišćenje naše Web stranice nakon objavljivanja izmijenjenih uslova, znači i Vaše prihvatanje tih izmjena.

Hoffmann La Roche Ltd – Dio stranog društva Podgorica je uložio i nastaviće da ulaže znatne napore da na ovom sajtu obezbijedi tačne i ažurne podatke i linkove. Uprkos tome, Hoffmann La Roche Ltd – Dio stranog društva Podgorica ne daje nikakve garancije, izričite ili prećutne, niti je odgovoran za tačnost, kompletnost, pouzdanost, ili dostupnost informacija, ili sadržaja prikazanih na ovoj web stranici. Sadržaji na ovim Web stranicama dati su „takvi kakvi jesu“ (as is), bez ikakvih garancija bilo izričitih, ili podrazumijevajućih, što uključuje, između ostalog, podrazumijevajuću garanciju zadovoljavajućeg kvaliteta i prikladnosti za odgovarajuću namjenu.

Izneseni podaci nisu i ne mogu da budu zamjena za stručne savjete i preporuke ljekara i kvalifikovanog medicinskog osoblja, niti alternativa načinu liječenja i terapiji propisanoj od strane ljekara. Prije primjene bilo kog proizvoda navedenog na ovoj Web stranici, neophodno je posavjetovati se sa ljekarom i pročitati listić priložen uz lijek sa uputstvom za njegovu upotrebu.

Hoffmann La Roche Ltd – Dio stranog društva Podgorica može mijenjati sadržaj ovog Web portala u bilo koje vrijeme, bez prethodne najave, ali ne preuzima unaprijed nikakvu obavezu u pogledu ažuriranja sadržaja.

Molimo precizirajte da li želite da kao operator stoji samo CG društvoili I Roche Ltd. Ukoliko želite da stoje oba, preporučujemo da pojasnite njihov odnos jer je ovako nejasno.

Web portal www.roche.me i sve stranice ovog portala vlasništvo su Hoffmann La Roche Ltd – Dio stranog društva Podgorica. Kompletni sadržaji na ovim Web stranicama, izuzev linkova, a uključujući fotografije, grafike, imena i znakove proizvoda, logotipe, ilustracije, audio i video zapise, zaštićeni su autorskim pravom prema crnogorskim, ili međunarodnim propisima, a u vlasništvu su Roche Products Ltd, i F. Hoffmann La Roche Ltd – Dio stranog društva Podgorica.

Sadržaj Web portala i stranica možete koristiti samo u Vaše lične nekomercijalne svrhe. Neovlašćena izmjena sadržaja, ili njegovo korišćenje u bilo koje druge svrhe, predstavlja povredu zakona koji se tiču zaštite autorskih prava, prava industrijske svojine i drugih vlasničkih prava. Sadržaj ovih internet stranica ne smije se kopirati, reprodukovati, ponovo objavljivati, slati, prenositi, ili distribuirati na bilo koji način, bez izričitog odobrenja Hoffmann La Roche Ltd – Dio stranog društva Podgorica.

Pristup lozinkom zaštićenim i/ili za širu javnost zatvorenim područjima na sajtu, kao i njihova upotreba, dozvoljen je samo ovlašćenim korisnicima. Neovlašćeni pristup tim oblastima sajta podliježe zakonskoj odgovornosti i stoga može biti kažnjiv.

Linkovi prema stranicama trećih lica postoje isključivo radi Vašeg potpunijeg informisanja. Hoffmann La Roche Ltd – Dio stranog društva Podgorica nema nadzor nad sadržajem tih stranica, te se izričito odriče svake odgovornosti, u pogledu tačnosti, vjerodostojnosti, potpunosti i dostupnosti informacija i sadržaja na internet stranicama trećih lica. Sadržajem trećih strana koristite se na vlastitu odgovornost. Hoffmann La Roche Ltd – Dio stranog društva Podgorica ne preuzima nikakvu odgovornost koja bi eventualno mogla nastati pristupom sadržaju trećih strana, njegovim korišćenjem, kao ni za njegovu dostupnost sa ovih Web stranica.

Korisnik pristupa korišćenju ovog Web portala ili bilo koje druge povezane stranice i njihovog sadržaja na sopstvenu odgovornost i prihvata sve rizike koji mogu nastati iz korišćenja.

S tim u vezi, Hoffmann La Roche Ltd – Dio stranog društva Podgorica neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu koja proistekne iz upotrebe, zloupotrebe, ili nemogućnosti upotrebe ovih Web stranica, ili stranica povezanih sa ovim Web portalom. Hoffmann La Roche Ltd – Dio stranog društva Podgorica ne može da garantuje, niti garantuje siguran, neprekidan i stalan pristup Web portalu.

Hoffmann La Roche Ltd – Dio stranog društva Podgorica poštuje privatnost korisnika ovog Web portala. Ne morate se registrovati da biste koristili ovaj Web portal, ali se možete registrovati da biste bili obaviještavani o novostima u vezi s našim proizvodima i uslugama. Ukoliko se registrujete, bićete zamoljeni da dostavite određene podatke o Vama, kao što su ime i adresa. Ovi podaci su nam potrebni kako bi smo Vam dostavili informacije koje od nas tražite. Dostavićemo Vam samo informacije koje ste izričito tražili.

Nećemo otkrivati, niti objavljivati Vaše lične podatke trećim licima, izuzev matičnoj kompaniji i drugim kompanijama u okviru Roche grupe, ili u eventualnom pravnom procesu, po sudskom nalogu ili sudskom pozivu, kao i u svrhe izvršavanja drugih zakonom propisanih obaveza Hoffmann La Roche Ltd – Dio stranog društva Podgorica. Ukoliko nam dostavite vaše podatke, smatra se da ste saglasni sa našim pravilima zaštite privatnosti.

Ova pravila ne primjenjuju se na druge Web stranice na koje upućuju linkovi sa ovog Web portala.

Detaljnije o zaštiti privatnosti možete pronaći

Ove stranice namijenjene su korisnicima u Crnoj Gori, pa se na ove uslove korišćenja primjenjuju važeći zakoni i propisi Crne Gore. U slučaju spora koji proiziđe u vezi sa primjenom ovih uslova, pristajete na isključivu nadležnost suda u Crnoj Gori.


Copyright 2020. Hoffmann La Roche Ltd – Dio stranog društva Podgorica

Sva prava zadržana.

Hoffmann-La Roche Ltd Representative Office Podgorica Cetinjska 11, The Capital Plaza 81000 Podgorica, Montenegro

KontaktU svijetulinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeO namaTerapijska područjaIstorijaPričeKarijereIzjava o zaštiti privatnostiPravna izjava