Budite u društvu pobjednika

Raditi za Roche znači raditi na prvoj liniji inovacija. Tokom proteklih godina često smo se uključivali u nove tržišne trendove ili ih čak postavljali, a ponekad smo stvarali i sasvim nova tržišta. Naše savremene tehnologije i zdravstvena rješenja u nekim su slučajevima razvijeni nekonvencionalnim metodama, ali uvijek prema najvišim standardima kvaliteta.
 

CHW

Naš dijagnostički sektor svjetski je lider u in vitro dijagnostici, a naš farmaceutski sektor zauzima prvo mjesto u razvoju onkoloških ljekova. Koristeći se uzbudljivim mogućnostima koje nudi istraživanje genoma, naše dijagnostičke i farmaceutske kompanije takođe sarađuju kako bi razvili rješenja koja se mogu prilagoditi individualnim potrebama pacijenata, a za svoja postignuća višestruko su nagrađivani.

I na kraju, ali ništa manje važno, nastavljamo rasti. U industriji podložnoj stalnim promjenama, možemo ponuditi dugoročnu organizacionu stabilnost uz istovremeno savladavanje novih izazova.  

Uživajte u našoj kulturi radnog učinka

Uživajte u podsticajnoj radnoj sredini


Roche njeguje kulturu diskusije, međusobnog poštovanja i različitosti. Podstičemo sve ljude da budu otvoreni za diskusiju i razmatranje novih ideja. Vaše je iskustvo i ambicija su ključni u komunikaciji koja nam pomaže da razvijamo vještine mlađih i novozaposlenih. I ne samo to: ubrzo ćete shvatiti da vas takva višestrana komunikacija takođe podstiče da unaprijedite vaše profesionalne sposobnosti. Na kraju, razmjena znanja podstiče razvoj novih ideja, što je jedna od naših glavnih kompetitivnih strategija.
 

Usmjeravajući se na prirodan i dugoročan rast, Roche se oslanja na doprinos talentovanih i predanih profesionalaca poput vas, koji odlučno predvode naš napredak. 
Mi vam zauzvrat osiguravamo radnu sredinu koja ostavlja dovoljno vremena za vaše lične ciljeve, porodične obaveze i profesionalni razvoj. 

 

Ukratko, shvatite Roche kao uspješnu globalnu kompaniju usredsređenu na razvoj i inovacije, u kojoj vaša karijera može i dalje rasti.